Chilliorganic

Chill Organic

dit grønne valg

Lækkert hår kræver ingen unødig brug af skadelig kemi.

BOOK TID

Vigtig information

*Bemærk*
Vi kører med 2 booking systemer.
Camilla som er ejer og Mette hører under den samme bookingssystem, mens Nina som er selvstændig frisør hos Chill Organic, har sit egen. 
Man klikker på det billede af den ønskede frisør, og så kommer man hen til den ønskede frisørs bookingsystem. Hvis I ikke kan finde en tid hos den ønskede kan man prøve hos en af os andre.

Camilla

Jeg hedder Camilla Christina, jeg har over 11 års erfaring som frisør. Jeg åbnede Chill Organic 1 juni 2012. Jeg valgt at salonen skulle være organisk, fordi jeg ønskede at sætte mere fokus på økologi og miljøet. Jeg brænder for mit fag/håndværk og bruger den tid det tager, på hver enkelt af jer. Her er det dig som kunde, der er i fokus og det er vigtigt, at du føler dig hørt og lyttet til. Glæder mig til og se dig.
BOOK TID

Nina

Jeg hedder Nina Maj, og jeg har over 11 års erfaring som frisør. Jeg er også uddannet make–up artist fra Nicci Welsh i 2013. Jeg elsker mit arbejde og sætter en ære i at kræse om min kunde. Det skal være en positiv oplevelse, hvor både helhed og detalje er i orden, og hvor der er plads til smil og latter. Jeg favner bredt indenfor faget - Lige fra klip/farve, til make-up og brudehår. Jeg glæder mig til vi ses
BOOK TID

Mette er p.t. sygemeldt

ÅBNINGSTIDER

MANDAG

10.00 - 20.00

TIRSDAG

10.00 - 18.00

ONSDAG

08.00 - 16.00

TORSDAG

10.00 - 20.00

FREDAG

08.00 - 18.00

LØRDAG

09.00 - 16.00*

* Lukket hver 2 lørdag

Kontakt os

Luk menu