Chilliorganic

Chill Organic

dit grønne valg

Lækkert hår kræver ingen unødig brug af skadelig kemi.

Om Chill Organic

Chill Organic har fokus på økologi, miljø, bæredygtighed og ikke mindst din sundhed.
​
Hos os handler det om at du skal have en god oplevelse. For os er en frisure en stor del af ens personligheden, de to skal gerne stemmes overens. Så med dig i centrum vil vi sammen skabe harmoni mellem din personlighed og nutidens trends. Vi har stor fokus på god betjening, kreativitet og lækre produkter til fornuftige priser. Vi tilbyder dig hår af høj kvalitet og produkter, plantefarver og farver uden ammoniak, parabener og PPD.

FRISØRER

Camilla

Jeg hedder Camilla Christina og jeg har over 11års erfaring som frisør.

Jeg åbnede Chill Organic 1 juni 2012. Jeg valgt at salonen skulle være organisk, fordi jeg ønskede at sætte mere fokus på økologi og miljøet, da det er noget jeg går meget op i.

Jeg går meget op i mit fag/håndværk og bruger den tid det tager, på hver enkelt af jer. Her er det dig som kunde, der i fokus.

Det skal være en positiv oplevelse at komme hos Chill Organic, hvor du føler dig hørt og lyttet til, og hvor der skal være plads til latter og smil. Jeg bruger det mest af min tid på at skabe et godt og sjovt miljø for mine kunder.

Glæder mig til og se dig.

Nina

Jeg hedder Nina Maj, og jeg har over 11 års erfaring som frisør.  Jeg er også uddannet make–up artist fra Nicci Welsh i 2013.
 Jeg elsker mit arbejde og sætter en ære i at kræse om min kunde. 
Det skal være en positiv oplevelse, hvor både helhed og detalje er i orden, og hvor der er plads til smil og latter.
Jeg favner bredt indenfor faget –  Lige fra klip/farve, til make-up og brudehår. Jeg glæder mig til vi ses !

Mette

Jeg hedder Mette og jeg har mange års erfaring som frisør, jeg blev udlært frisør i 1994. Jeg har arbejdet i Kgs. Lyngby, både som selvstændig og ansat frisør.
Jeg har også prøvet kræfter i andre brancher, men jeg har valgt at vende tilbage til frisørfaget hver gang, da det er det jeg brænder for, og som give mig meget glæde.
Jeg arbejder på deltid da jeg har problemer med min ryg, men at jeg kan blive i mit fag på den måde, betyder meget for mig.  Der er en utrolig god og hyggelig stemning i Chill Organic, som jeg nyder at være en del af. 

Jeg ser frem til at lære dig at kende.

lidt inspiration

Kontakt os

Luk menu